Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Manifest Group blir byråpartner till relationstech-bolag

Publicerad: 5 april 2022, 07:38

Techbolaget Relate, som gör relationsappar, väljer Manifest Group som byråpartners.

Relate vill accelerera sitt varumärke och utmana bilden av dejtingappar som ytliga. Till hjälp har man valt Manifest Group.


Ämnen i artikeln:

Nyheter

Relate, som beskriver sig själva som ett relationstech-bolag, väljer Manifest Group som kommunikationspartner. Samarbetet har inletts med skapandet av en strategisk kommunikationsplattform, men Manifest kommer också vara en löpande kreativ partner och skapa kampanjer. 

Relate beskriver sig själva som ett seriösare alternativ till Tinder, och byråsamarbetet ska bland annat tydliggöra Relates position och utmana bilden av dejtingappar som ytliga.

– Vi är förväntansfulla över vårt partnerskap med Manifest Group, vi har från våra inledande samtal sett att Manifest verkligen förstår oss och vart vi vill ta Relate. Samarbetet kommer garanterat hjälpa oss accelerera varumärket under 2022, kommenterar Philip Jonzon Jarl, vd och medgrundare på Relate.

Manifest Group är en global byrå och har kontor i England, Australien och Sverige. Kontoret i Stockholm drivs av Anna Karlsson och Josefine Hedlund.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nyheter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.