fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Manifest PR vinner tre nya hållbarhetskunder

Publicerad: 10 februari 2023, 08:57

Hållbara skor, rekonditionerad elektronik och återbrukade möbler. Göteborgsbaserade Manifest PR utökar nu kundlistan med tre nya varumärken.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

R

Redaktionen

red@resume.se


Sedan starten för snart sju år sedan har Manifest PR etablerat sig som en av Göteborgs största pr-byråer, med en spets inom hållbarhetskommunikation. Nu inleder byrån det nya året med att välkomna tre nya samarbeten. Bland de nya kunderna finns svenska Icebug, skoaktören som höjer ribban för hållbarhet i branschen och gör det enklare för alla att komma ut i naturen. Målet är att skorna ska ha ett klimatavtryck på i snitt högst 6,4 kilo CO2 senast 2030. 

– Vi har följt Manifest med intresse under en längre tid. Det är en byrå som drivs av värderingar vi känner igen oss i. Nämligen att det går att göra både produkter och kommunikation med omtanke och samvete, säger Marie Thomasson, head of demand, Icebug på Icebug. 

Refurbed, i dag den snabbast växande marknadsplatsen för begagnad elektronik i tysktalande länder, har valt Manifest PR till partner inför etableringen på den svenska marknaden. Ytterligare en av byråns nya kunder, Rekomo, är en del av den cirkulära sektorn. Bolaget verkar i en bransch som är på stark tillväxt, hållbara möbler till kontoret och säljer återbrukade kontorsmöbler till företag, myndigheter och organisationer, och omsätter årligen över 140 miljoner kronor. 

Bland kunderna sedan tidigare finns till exempel Vedum Kök & Bad, White Arkitekter, second hand-kedjan Myrorna, HSB Göteborg, försäkringsbolaget Volvia, Sveriges största djurfoderproducent Doggy AB, Nordiska Kompaniet och salladspionjärerna Picadeli. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev