Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Marbodal väljer Wenderfalck

Publicerad: 17 september 2018, 11:31

Under hösten 2018 kommer Marbodal att inleda ett nytt samarbete med Wenderfalck, som får uppdraget att utveckla varumärket och stärka dess positionering.


Ämnen i artikeln:

SamarbeteMarbodal

När Marbodal nu satsar på det externa kommunikationsarbetet har man valt Wenderfalck till ny pr-partner. Samarbetet kommer att dra igång under hösten 2018. Wenderfalck får i uppdrag att agera strategisk rådgivare och utveckla varumärket samt stärka Marbodals positionering på den svenska marknaden.

– Köket har en naturlig plats i våra liv och intresset för inredning växer, vilket gör att vi vill satsa mer i förtjänade kanaler. Vi sökte en partner som både förstår våra utmaningar och samtidigt vågar hitta nya vägar för oss att möta dem. Wenderfalck har både strategisk kompetens och en förtjänad approach, och vi ser fram emot att stärka vår position på marknaden tillsammans med dem, säger Annelie Söderberg, Brand Communication Manager på Marbodal, i en kommentar.

Arbetsgruppen för Marbodal på Wenderfalck:

Fredrik Jerresand – Kundansvarig
Sara Wikberg – Mediespecialist
Jens Elfsberg – Mediespecialist
Emma Nilsson – PR-kreatör
Axel Barvaeus – Strateg

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

SamarbeteMarbodal

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.