Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Media Markt jagar pr-byrå

Publicerad: 22 september 2014, 12:24

Media Markt

Foto: Wikimedia Commons

Nyligen valde Media Markt Lowe Brindfors som ny reklambyråpartner. Nu är hemelektronikjätten på byråjakt igen. Media Markt väljer mellan två pr-byråer och pitchen beräknas vara avslutad inom de närmsta veckorna.


Ämnen i artikeln:

Media Markt

För omkring två veckor sedan stod det klart att Lowe Brindfors tar över stafettpinnen efter DDB Stockholm som Media Markts reklambyrå i Sverige. Hemelektronikjätten, som jobbar med OMD som mediebyrå, ska nu välja en ytterligare kommunikationspartner när man gått ut i pr-pitch.

Tidigare har MSL varit Media Markts pr-partner, men de senaste åren har hemelektronikkedjan ståt utan pr-byrå. Kvar i pitchen finns nu två byråer och Media Markt ska vara klara med pitchen inom 2-3 veckor.

– Vi söker en partner som både har ett ben inom corporate communications och marknads-pr. Vi har avvaktat att ta in en pr-byrå innan vi hade en marknadsdirektör på plats. Efter valet av reklambyrå blir valet av pr-byrå ett naturligt nästa steg, säger Media Markts presschef Anna Sjödin till Resumé.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Media Markt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.