Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Mediacom vinner Tele2 och Comviq – igen

Publicerad: 21 november 2017, 09:06

I höst har Tele2 genomfört en omfattande mediebyråpitch. Upphandlingen ställde krav på strategisk kompetens, digital förståelse, innovation, kostnadsgarantier och effektiva medieköp. Nu står det klart att Mediacom får fortsatt förtroende av Tele2.


Ämnen i artikeln:

Tele2MediacomMediebyråerDigitalbyråer

Tele2 sökte en n innovativ mediebyrå som kunde säkerställa att Tele2 och Comviq fortsatt ska kunna utmana i ett medielandskap under förändring. Mediacom, som arbetat med Tele2 i åtta år, vann upphandlingen.

– Vi är oerhört imponerade över MediaCom:s pitch. Det var tuff konkurrens och MediaCom presenterade det absolut bästa erbjudandet. Trots vårt långtgående samarbete visade de en stor vilja att fortsätt vilja utveckla vårt samarbete även i framtiden, säger Åse Holmberg, kommunikations- och marknadsdirektör Tele2 Sverige i ett pressmeddelande.

– Vi på Tele2 och Comviq vill konstant vara i framkant och anpassa våra medieköp till det nya medielandskapet. Här kommer MediaComs expertis verkligen till sin rätt. Deras kreativa lösningar hjälper oss att fortsatt vara innovativa i vår mediemix och jag ser framemot vårt fortsatta samarbete, säger Martina Göransson, mediechef Tele2 Sverige i en kommentar.

Det nya avtalet omfattar Tele2 på både privat- och företagsmarknaden samt Comviq.

– Vi är otroligt stolta och glada över förtroendet att fortsätta vår gemensamma resa tillsammans med Tele2. En resa som hela tiden kräver att vi tänker nytt, smartare och utvecklar oss i takt med de nya kraven som ställs i den allt mer uppkopplade och digitala världen. Vårt samarbete med Tele2 präglas av att vi hela tiden utmanar och utvecklar varandra. Detta gör att Tele2 alltid har varit och är en drömkund för oss, säger Joachim Nordlind, vd för Mediacom Sverige i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.