torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Miljöpartiet väljer ny byrå

Publicerad: 22 februari 2017, 15:34

Amanda Lind, partisekreterare Miljöpartiet

Miljöpartiet inleder ett samarbete med kommunikationsbyrån Bloomy Ideas som bland annat ligger bakom KPA Pension och Naturskyddsföreningens reklamfilmer.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerBloomy IdeasReklambyrå

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Partiet har under hösten genomfört en byråupphandling för att välja en långsiktig partner med sikte på valrörelserna under 2018-2019.

– Vi vet att vi har den bästa politiken för ett hållbart samhälle. Nu vill vi bli ännu bättre på att berätta om vår gröna vision, så att fler får ta del av vår politik. Det här samarbetet kommer att vara en viktig pusselbit i det arbetet framöver, säger Amanda Lind, partisekreterare Miljöpartiet i ett pressmeddelande.

Bloomy Ideas går in som Miljöpartiets huvudbyrå och i uppdraget ingår både konceptutveckling och produktion.

– Vi har letat efter en konceptstark byrå med kreativ höjd. Det känns jättekul att vi har landat detta och jag ser fram emot att jobba tillsammans med Bloomy. Jag gillar deras syn på kommunikation och att vi delar många värderingar, kommenterar Henrik Svensson Karlsson, kommunikationschef, Miljöpartiet.

– För oss är det en ny och spännande arena att jobba med ett politiskt parti. Vi hjälper företag och organisationer att bli lite bättre, coolare och schysstare. Vi tycker alltid att det blir lite extra roligt när vi kan vara med och se till att organisationer med schyssta värderingar får lite fart. Och även om byrån är relativt ny har vi gjort det förut, Pernilla af Klintberg, projektledare Bloomy i en kommentar.

Bloomy jobbar med alltifrån stora internationella kunder som Carrera till Kinneviks välgörenhetsorganisation Reach for change. Bloomy startades sommaren 2015 av Pernilla af Klintberg, Per Jaldeborg, Jon Rönström, Hanna Belander, Max Munck och Marcus Holmlund.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev