måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Min Stora Dag väljer Pool – målet är att fler barn ska få sina drömmar uppfyllda

Publicerad: 21 februari 2023, 11:15

Min Stora Dag satsar stort på att öka insamlingen för att kunna hjälpa många fler barn som har det svårt. Det ska bland annat ske med offensiv marknadskommunikation. Efter en byråupphandling har Min Stora Dag valt Pool Kommunikationsbyrå som samarbetspartner.

Ämnen i artikeln:

NyheterPoolArvid AxlandKommunikation

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Samarbetet mellan Pool och Min Stora Dag har precis startat med ett strategiskt arbete kring hur det upplevda värdet av Min Stora Dags arbete kan kommuniceras. 

– Det här är ett av de mest behjärtansvärda uppdrag jag kan tänka mig. Min Stora Dag är inte bara ljuset i många barns liv. Det väcker positiva känslor och ger långtgående effekter hos många runtomkring: givare, volontärer, anhöriga, skola och vård. Ett livsviktigt uppdrag helt enkelt, säger Arvid Axland, grundare Pool.

Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag, är verksam i hela Sverige och jobbar för att uppfylla önskningar till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Förra året fick 6814 barn en ”stor dag”. Runt 200 000 barn i Sverige lever med en allvarlig sjukdom eller diagnos.

– Min Stora Dag har dubblat antalet barn som vi skapar upplevelser för de senaste åren. Behovet av vårt stöd har ökat enormt, och i tuffa tider som vi nu upplever blir vår redan utsatta målgrupp ännu mer påverkad. Nu behöver vi bli bättre på att förklara effekten av det vi gör och få fler att bidra. Vi är oerhört glada att få hjälp av just Pool i det arbetet. Tillsammans ska vi se till att fler barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få tillbaka viktiga stunder av ljus och glädje i sina liv, säger Jennifer McShane, generalsekreterare Min Stora Dag.

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev