Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Mio inleder byråsamarbete med Polhem

Publicerad: 21 april 2022, 12:10

Mio anlitar Polhem i nytt samarbete

Möbel- och inredningskedjan Mio tar in en extern PR- och kommunikationspartner för att stärka sin position och ta varumärket till nästa nivå på svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

Polhem PR

Förtroendet från Mio ges till PR- och kommunikationsbyrån Polhem. Samarbetet omfattar strategisk PR, mediebearbetning och varumärkesbyggande insatser med syfte att optimera och generera positiv varumärkessynlighet och försäljning på svenska marknaden. 

– Vi delar samma vision och målsättning för hur vi kan ta ett så välkänt varumärke som Mio till nästa nivå, vi är givetvis stolta över deras förtroende och ser fram emot en kreativ och strategisk varumärkesresa tillsammans, säger Henriette Sundin, Sverigechef på Polhem. 

I 60 år har Mio levererat inredningslösningar för hemmet och finns i dag med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

– Polhem var för oss ett självklart val och en oerhört viktig pusselbit i vår resa för att bli Sveriges destination för möbler och inredning. Vi är väldigt stolta över samarbetet som stärker vår position på marknaden ytterligare, säger Björn Lindblad, vd Mio. 

Polhem som grundades 1995, har i dag kontor på 7 marknader i nord Europa. Polhem jobbar som ett globalt team över landsgränserna och representerar välkända nationella och internationella varumärken. 

Nellie Pilsetnek

Reporter

nellie.pilsetnek@resume.se

Ämnen i artikeln:

Polhem PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.