Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Munters inleder samarbete med Pyramid

Publicerad: 5 juni 2019, 08:01

Det Nasdaq Stockholm-listade VVS-bolaget Munters inleder ett reklamsamarbete med B2B-byrån Pyramid. Samarbetet gäller Munters Airtech-produkter.


Ämnen i artikeln:

ByråvalPyramid

Munters, vars specialområde är produkter för avfuktning, befuktning och kylning av luft inom industrin, grundades 1955. För två år sedan noterades bolaget på Nasdaq Stockholm. För att vässa till sina produktlanseringar väljer Munters nu att inleda ett reklamsamarbete med Pyramid. Byrån kommer att jobba med Munters affärsområde Airtech.

– Vi var i behov av en B2B-byrå med internationell kompetens som kan bistå oss i arbetet att stärka Munters varumärke på den globala marknaden och samtidigt koordinera t ex produktlanseringar mellan våra regioner, säger André Sczcerba, global marketing director på Munters AirTech.

– Munters är ett fantastiskt innovationsföretag, byggt runt en genial svensk idé, som utvecklats till en global marknadsledare. Med fokus på att stärka varumärket och arbeta mer genom digitala kanaler är det en perfekt match mot vår kompetens. Det är en spännande och inspirerande utmaning som vi ser fram mot, säger Ulf Vanselius, vd på Pyramid.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalPyramid

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.