Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Norrsken inleder samarbete med Forsman & Bodenfors

Publicerad: 25 november 2020, 10:44

Eric Ljunggren, global marknads- och kommunikationschef på Norrsken.

Byrån ska stötta startups med drömmar om att förändra världen i deras marknadsförings- och kommunikationsarbete.


Ämnen i artikeln:

Forsman & BodenforsNorrsken

Norrsken är Klarna-medgrundaren Niklas Adalberths ideella stiftelse grundad med målet att stötta startups som tros ha möjlighet att få en positiv inverkan på samhället. Stiftelsen är uppdelad i två delar – en fond som investerar i företagen och kontorshotellet Norrsken House på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Nu inleder stiftelsen ett pro bono-samarbete med Forsman & Bodenfors där byrån ska hjälpa företagen att utveckla sin kommunikation och marknadsföring.

– Vi har frågat våra medlemmar vad de önskar sig mest av allt. Svaret var pengar. På andra plats kom hjälp med marknadsföring och kommunikation. Förmågan att bygga varumärket är så otroligt viktigt för mindre startups, oavsett om man vill nå investerare, locka till sig nya medarbetare eller berätta för en bredare allmänhet om sin verksamhet. Därför känns det extra roligt att samarbeta med Forsman & Bodenfors. De står både för en hög kreativ nivå och har en global närvaro som vi och våra företag kommer ha stor glädje av när Norrsken går in i 2021 – vårt mest intensiva och spännande år någonsin, säger Eric Ljunggren, global marknads- och kommunikationschef på Norrsken.

Samarbetet har redan dragit igång och i oktober genomförde Forsman & Bodenfors ett trettiotal workshopar där Norrskens-medlemmarna fick guidning i ämnena.

– Med de utmaningar världen står inför känns det viktigt att erbjuda stöd till företag som har en vilja att förändra på riktigt. Innovationskraften hos företagen i Norrsken Foundation är imponerande, och det är tydligt att de kan göra stor skillnad i en mängd hållbarhetsfrågor. Vi vet att kommunikation kan vara en verklig nyckel till framgång”, säger Silla Levin, vd för Forsman & Bodenfors.

Samarbetet tycks aktivera hela Forsman & Bodenfors globala verksamhet.

Under nästa år planerar Norrsken att öppna upp i Rwandas huvudstad Kigali.

 

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Forsman & BodenforsNorrsken

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.