onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Norsk greentech till Forsman & Bodenfors

Publicerad: 1 februari 2023, 08:38

Hampus Elfström, Anna Karlsson, Sophia Lindholm, Katarina Klofsten, Tommy Ellingsen, Magnus Wretblad, Georgia Cotterill and Julia Holtback-Yeter

2031 vill Easee vara världens ledande företag för privata laddboxar. För att nå dit inleder de nu ett samarbete med Forsman & Bodenfors.

Ämnen i artikeln:

NyheterForsman & Bodenfors

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Elbilsmarknaden växer så det knakar och både det offentliga och privata laddsystemet byggs ut i snabb takt. Ett av företagen som satsar på den snabbväxande marknaden är norska Easee, grundat 2018. Bolaget har specialiserat sig på laddboxar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Nu väljer de att inleda ett samarbete med Forsman & Bodenfors som ny kreativ kommunikationsbyrå. Tanken är att Forsman & Bodenfors ska spetsa Easees varumärke när de nu expanderar i Europa och globalt. Tidigare har man bland annat försökt profilera sig genom att bjuda in Elon Musk till hemorten Jørpeland, som i samband med det ”transformerades” till ”Musk city”. 

– Easee vill vara den absolut bästa inom sin kategori, och det kräver att vi har det absolut fetaste varumärket. Vi är fortfarande ett ungt bolag och vi har långt kvar innan vi når vår vision. Forsman & Bodenfors har inte bara den bästa kreativa förmågan, de har också en härlig erfarenhet av att följa med varumärken ut i världen. Det var den kombinationen vi föll för, säger Tommy Ellingsen, creative director på Easee.

I dag finns Easee etablerade i åtta länder men har försäljning till 23. Till 2031 satsar man dock på att bli världsledande.

– Det var lite som att bli kär. Vi delar samma passion för idéer som verkligen gör skillnad, för design och för en skön arbetskultur. Elektrifieringen av våra samhällen är otroligt viktig, och vi är superladdade inför att bidra till den omställningen, säger Magnus Wretblad, client director på Forsman & Bodenfors.

 

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev