Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

North Kingdom bygger Legos digitala bitar

Publicerad: 4 augusti 2015, 08:49

North Kingdom och Lego fördjupar samarbetet kring strategisk design.


Ämnen i artikeln:

North KingdomLego

Som innovationspartner blir byråns fokus att upptäcka, designa och implementera nya produkter, tjänster och upplevelser. I det utökade samarbetet kommer North Kingdom att stötta Legos inhouse-avdelningar från Danmark till USA från sina kontor i Stockholm, Skellefteå och Los Angeles.

– Vi är glada att vi kan formalisera vårt förhållande med Lego. De ansluter till vårt växande stall av kreativa pionjärer som Lucasfilm, The Walt Disney Company och Moog. Vi är glada över att fördjupa vårt samarbete med varumärken som har ett så rik kulturarv och som vill göra saker på rätt sätt, säger North Kingdoms tillväxtchef och partner Martin Johnson i ett uttalande.

Byråns vd Roger Stighäll tillägger:

– Vi har byggt vårt varumärke på kvalitet och att sätta användaren först. Detta drag hjälper oss att föra North Kingdoms sätt, oftare och till fler kunder på Lego än någonsin tidigare. Det är det senaste i en utveckling mot "Quality First" partnerskap i den digitala rymden som hjälper våra kunder att skapa nytt värde genom design.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

North KingdomLego

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.