Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Novare väljer Peachy

Publicerad: 18 mars 2019, 10:32

Emma Nilsson och Katharina Sand

Peachy ska som pr-byrå hjälpa till att bygga Novares position i samhällsfrågor, kopplade till jämställdhet och mångfald i näringslivet.


Ämnen i artikeln:

PR-Byråer

Rekryteringsföretaget Novare erbjuder spetskompetens inom området Human Capital och består av ett flertal bolag och intressebolag, där varje enskilt bolag är specialister inom sitt område som rekrytering, ersättningsfrågor och ledarskapsutveckling.

Nu väljer Novare att inleda ett långsiktigt samarbete med PR-byrån Peachy för att stärka  satsningen inom pr och kommunikation.

– När vi sökte efter en pr-byrå träffade vi ett par olika aktörer men valet var enkelt efter att vi träffade Peachy. Här fann vi en byrå som matchade vår syn på att kommunikation alltid ska vara syftesdriven, relevant och fri från trams. Vi vill och vågar ta ställning för jämställdhet och mångfald i en konservativ bransch och har därför sökt och funnit en PR-byrå som kan matcha upp med kompetens och strategi i de frågorna likväl som i traditionellt PR-hantverk, säger David Löfvendahl, kommunikationschef på Novare Human Capital.

Samarbetet påbörjas i mars och fokuserar på att kommunicera rekryteringsbranschens ansvar att öka jämställdheten och mångfalden i näringslivet. Frågor som Novare vill göra skillnad i och driva initiativ inom.

– Redan vid första mötet med Novare kände vi ett klick utifrån deras genuina fokus på att göra skillnad i viktiga frågor. Novare är ett företag som redan idag driver så otroligt många bra initiativ och de har redan intagit en stark position i jämställdhets- och mångfaldsfrågor. Vi ser fram emot att få vara en del av det arbetet och vara med och utveckla kommunikationen framåt, säger Emma Nilsson, pr-rådgivare och grundare av
Peachy.

Peachy startades i januari 2019 av Katharina Sand och Emma Nilsson.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.