Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Ny modekund till Make Your Mark

Publicerad: 30 juni 2015, 09:12

MQ väljer ny byrå. Foto: Skärmdump.

Modekedjan MQ ska lansera ett eget modemagasin. Till sin hjälp anlitar de Make Your Mark.


Ämnen i artikeln:

ContentbyråerMake Your Mark

MQ befinner sig mitt i ett utvecklingsarbete kring sin kommunikation. Ambitionen är att höja den kreativa nivån och upplevelsen av modekedjan. Som ett led i det skapar de nu ett eget modemagasin anpassat för målgruppen.

– Ett magasin känns som en naturlig del i vår marknadsmix. Och för oss kändes det därför rätt att välja Make Your Mark som samarbetspartner. De har den erfarenhet inom retail och fashion som vi söker, säger Madeleine Ahlström, tf. reklamchef på MQ, i ett pressmeddelande.

Make Your Mark har fått uppdraget att ta fram nya MQ Magazine. Det ska lanseras i september och kommer att distribueras med Femina, Café och Damernas Värld.

– Det här är vår hemma-arena, och faktum är att vi i princip varje vecka jobbar med den här typen av mode- och lifestyleproduktioner både i Sverige och utomlands. Vi har ett kontaktnät som sträcker sig ut i världen och som kommer väl till hands i produktioner som dessa, kommenterar Sonja Björk Ebert, produktionschef Make Your Mark.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.