Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nya kunder till Assefa

Publicerad: 24 april 2017, 10:53

Lili Assefa.

Foto: Pressbild

Indiska, Wrangler och Nikolaj d'Étoiles. Det är nya uppdragsgivare till Assefa Kommunikation.


Ämnen i artikeln:

IndiskaAssefa KommunikationWranglerLili AssefaPR-Byråer

Pr-byrån Assefa Kommunikation fortsätter att dra in kunder inom modeindustrin. Uppdragen innefattar strategisk rådgivning, showroom och fortlöpande presskommunikation på den svenska marknaden.
– Vi är väldigt stolta över att börja jobba med dessa varumärken. De är alla spännande aktörer och vi ser fram emot att utveckla och bygga vidare på deras potential tillsammans, säger Lili Assefa, vd och grundare för Assefa Communication, i en kommentar.

En av de nya kunderna är Indiska som nysatsar efter en tid av ekonomiska bekymmer.
– Vi ser fram emot att jobba med Assefa Communication med målsättningen att få fler att upptäcka nya Indiska och den satsning som vi gör. Nytt designteam och ny ledning har resulterat i högre kvalitet och modegrad och nu höjer vi tillsammans med Assefa nivån på vår marknadskommunikation också. Dom är grymma på att nå ut till rätt människor i rätt sammanhang, kommenterar Sofie Saberski, marknadschef på Indiska.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.