Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nya kunder till Gullers Grupp

Publicerad: 11 april 2016, 12:51

Cajsa Correa från ICA:s inhousebyrå och programmeraren Philip Andersson ansluter till Gullers.

Gullers Grupp har fått in Kone och Ikano Bostad som nya uppdragsgivare. Dessuom har de anställt två nya personer.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerGullers Grupp

Pr-byrån Gullers Grupp har tagit in två nya kunder som bäda är aktiva samhällsaktörer. Ikano Bostad jobbar med bostadsutveckling, nyproduktion och förvaltning och Kone är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen.
–Vi står inför ett spännande år med många roliga projekt och högt ställda mål för organisationen. För oss känns det som ett bra tillfälle att inleda samarbetet med Gullers Grupp, kommenterar Tomas Jonson, Head of Marketing and Communication på Ikano Bostad.

Gullers har också tagit in två nya medarbetare. Produktionsledaren Cajsa Correa från ICA:s inhousebyrå och programmeraren Philip Andersson med bakgrund i startup-världen väljer byrån som arbetsplats.
– Vi är väldigt glada för att Cajsa och Philip har valt att komma till oss. Med Cajsas erfarenhet inom reklam och produktion och Philips spetskompetens inom programmering och startups kommer vi kunna utveckla Gullers Grupps erbjudande ytterligare, kommenterar Ulf Dahlqvist, byråchef på Gullers Grupp Stockholm.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerGullers Grupp

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.