Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nya kunder till Madder

Publicerad: 27 juni 2017, 07:54

Spendrups Brutal Brewing och Djurens Rätt har valt kommunikationsbyrån Madder för att göra internet till en mänskligare plats.


Ämnen i artikeln:

MadderKommunikationsbyråer

Madder får chansen att bygga nya brutalbrewings.se och väljvego.se.

– Vi tycker det är roligt att kunderna kommer till sin kommunikationsbyrå för att göra webb. Det betyder att de först och främst vill göra bra kommunikation på webben, resten löser vi med bra webbpartner, säger Maria Starck, partner och strateg på Madder i en kommentar.

Spendrupsägda Brutal Brewing vill ta fram en ny hemsida som ännu tydligare möter konsumenternas behov. Djurens Rätt bestämde sig för att jobba med Madder efter en större upphandling kring sajten vegokoll.se som snart kommer att heta väljvego.se.

— Det är viktigt för oss att ha en samarbetspartner som förstår våra värderingar, som också har omvärdskollen, och hjälper oss att tänka i nya banor. I det här projektet kommer vi arbeta tillsammans från information till inspiration för att få fler att välja vego, säger Moa Richter Hagert, kommunikationsansvarig på Djurens Rätt i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MadderKommunikationsbyråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.