Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nya skönhetskunder till Presskontakterna

Publicerad: 9 november 2020, 12:40

Kommunikationsbyrån Presskontakterna blir ny partner till skönhetsjättarna Clinique och Origins i Sverige och Norge.


Ämnen i artikeln:

Presskontakterna

Med de nya kunderna stärker Presskontakterna sin kundportfölj inom skönhetssegmentet. Under hösten 2020 har Presskontakterna inlett samarbeten med fler internationella skönhetsvarumärken, bland annat Paula’s Choice, Bondi Sands, Tom Ford Beauty och Jo Malone London.

Uppdraget för Clinique och Origins består av strategisk kommunikation med fokus på medierelationer, aktiveringar och influencersamarbeten samt närvaro i pr-byråns showroom på Tegnérgatan 5 i Stockholm.

– Vi är otroligt glada och stolta över att få representera Clinique och Origins både på den svenksa och den norska marknaden. Vi ser att vår kundportfölj växer inom skönhet och att vårt erbjudande med kreativa lösningar och smart kommunikation ger effekt hos våra uppdragsgivare, säger Karolina Skande, vd på Presskontakterna i en kommentar. 

Presskontakterna har kontor i Stockholm, Oslo och Köpenhamn. Sverigekontoret representerar varumärken som Hugo BOSS, IWC Schaffhausen, Åhléns, Haglöfs, Scotch & Soda, Stenströms, Victorinox med fler.

Verksamheterna i de två bolagen Presskontakterna Lotta de Champs Ab och Presskontakterna Scandinavia AB omsatte sammanlagt 29 miljoner 2019 och gjorde ett totalt rörelseresultat på 259 000 kronor. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Presskontakterna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.