måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nygammal kund till Hummingbirds: ”Känns superkul”

Publicerad: 6 februari 2023, 15:16

Peder Westerberg, CD, Oliver Hasselblad, art director , Martin Olsson, motion designer, Iselinn Grana Flygt, copywriter, Vera Doverdalen, sociala medier strateg Peter Melberg, operativ projektledare, Lena Atterling, marknadschef Sturegallerian, Clas Vingård, strateg

Efter att ha jobbat med Sturegallerian i mitten av 10-talet får Hummingbirds återigen förtroende.

Ämnen i artikeln:

NyheterHummingbirdsSturegallerian

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Sturegallerian i Stockholm beslutade sig i höstas för att göra en långsiktig kommunikationssatsning, varför man gick ut i en byråpitch. I slutändan gick Hummingbirds vinnande ur pitchen, och får därmed nytt förtroende från en kund de jobbade med i mitten av 10-talet. Uppdraget innefattar alltifrån strategi och koncept till kampanjproduktion och löpande sociala medier-hantering.

– Valet föll på Hummingbirds efter att ha sett deras angreppssätt. alla var bra men vi bedömde att vi skulle få högst kreativitet och engagemang från dem. Det är också ett långsiktigt uppdrag där det kommer bli avgörande att ha ett öppet, glädjefyllt och nära samarbete där Hummingbirds klart stod ut, säger Lena Atterling, marknadschef på Sturegallerian.

Den långsiktiga kommunikationssatsningen sker samtidigt som Sturegallerian, och hela Sturekvarteret, byggs om fullständigt. Efter att ombyggnationen är klar är tanken att att Sturegallerian ska ha ett betydligt bredare utbut än tidigare.

– Med vår tidigare erfarenhet och de förslag vi presenterade så fick vi ett förnyat förtroende vilket såklart känns superkul. Sturegallerian har alltid varit som ett andra vardagsrum för många av oss och är en unik plats så det kommer bli kul att få vara med och utveckla det vidare, säger Clas Vingård, strateg på Hummingbirds.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev