Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nytt globalt uppdrag för Tillsammans Sthlm

Publicerad: 21 april 2017, 07:48

Johan Falk och Fredrik Svensson

Bonava, som har sitt ursprung i NCC har valt kommunikationsbyrån Tillsammans Sthlm som leadbyrå för samtliga sina marknader.


Ämnen i artikeln:

Tillsammans SthlmFredrik SvenssonMax AperiaByråval

Tillsammans Sthlm vann uppdraget i en pitch driven av Bonava och byråvalsrådgivaren Max Aperia. Samarbetet tar sin början i framtagandet av ett kommunikationskoncept och en kampanj som ska gå under våren.

– För Bonava är det viktigt att utgå ifrån kunden i allt vi gör, vilket vi vill ska reflekteras i vår kommunikation och erbjudande. Valet av byrå landade på Tillsammans då de visade förståelse för vår vision, att skapa hem och levande områden där människor trivs, säger Sofia Rudbeck, SVP Marketing and sales i ett pressmeddelande.

– Bonava är ett otroligt spännande varumärke och de vill bli utmanade. De agerar i en kategori som har varit väldigt traditionella i sin kommunikation men Bonava förstår att de måste hitta nya sätt för att nå sin målgrupp och att de måste skapa lösningar som inte kräver köpt media för att nå ut, säger Fredrik Svensson, kundansvarig för Bonava och partner och på Tillsammans Sthlm i en kommentar.

Tillsammans kommer att fokusera på att skapa content som framförallt ska fungera i sociala medier och Bonavas egna kanaler.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.