Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nytt globalt uppdrag till Pyramid

Publicerad: 14 april 2020, 11:28

Den svenska förpackningsjätten Ecolean inleder reklamsamarbete med Pyramid.


Ämnen i artikeln:

Pyramid Communication

Ecolean utvecklar och tillverkar förpackningsmaterial, förpackningar och fyllningsmaskiner till livsmedelsindustrin. I huvudsak tillverkar man förpackningar för flytande livsmedel. Bolaget omsatte 2018 en miljard kronor och har cirka 400 anställda i 30 länder. Nu inleder de ett samarbete med B2B-byrån Pyramid. Byrån får i uppdrag att hjälpa Ecoleans globala kunder att lokalt lyfta fram fördelarna med Ecoleans förpackningar.

– Vi var i behov av en B2B-byrå med internationell kompetens som kan bistå oss i arbetet att stärka Ecoleans varumärke på den globala marknaden och kommunicera våra unika fördelar till och genom våra kunder, säger Linda Magnertoft, manager customer marketing på Ecolean.

– Ecolean är ett fantastiskt innovationsföretag byggt runt en genial svensk idé som revolutionerar förpackningsbranschen. Ecoleans globala affär är en perfekt match mot vår kompetens. Det är en spännande och inspirerande utmaning som vi ser fram mot, säger Ulf Vanselius, vd på Pyramid.

Pyramid jobbar sedan tidigare med bland annat SSAB, Munters, Trelleborg och Stora enso.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pyramid Communication

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.