Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nytt uppdrag för Ehrenberg Kommunikation

Publicerad: 19 december 2016, 15:24

Byrågrundaren Magnus Ehrenberg

Den internationella byrån Ehrenberg Kommunikation, med skandinaviskt huvudkontor i Köpenhamn, utökar sina uppdrag på den svenska marknaden; Wines of Germany.


Ehrenberg Kommunikation grundades 1993 i Tyskland av svensken Magnus Ehrenberg. Fullservice-byrån har sedan starten varit specialiserade på transport, turism och lifestyle och erbjuder gränsöverskridande pr, public affairs och kommunikationslösningar med fokus på Öresundsregionen.

Från årsskiftet representerar byrån Wines of Germany i Sverige. De har sedan i år representerat samma kund i Danmark och expansionen innebär en betydande tillväxt för den svenska delen av verksamheten.

Grundaren Magnus Ehrenberg menar även att byråns geografiska läge och gränsöverskridande fokus är en av anledningarna till att uppdraget tillföll Ehrenberg Kommunikation, efter att vinorganisationen gick ut i pitch tidigare i höstas.

Framöver siktar byrån på att utöka sin närvaro i Stockholm´:

– När jag grundade byrån för över 20 år sedan utgick jag från min position och expertis mellan Sverige och Tyskland. Verksamheten utökades sedan naturligt till Danmark och senast till Norge vilket ledde till öppningen av kontoret i Oslo i januari i år. Nu är vi inne i en expansiv fas även på den svenska marknaden och det är inte omöjligt att vi riktar blicken upp mot Stockholm, säger Magnus Ehrenberg i ett uttalande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.