söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Nytt uppdrag till Glory Days i Jönköping

Publicerad: 17 augusti 2023, 09:34

Oscar Johansson, Glory Days och Linda Svensson, enhetschef Marknadsföring och kommunikation på Jönköping Energi.

Foto: Pressbild

Glory Days vinner upphandling och tecknar som enda byrå ramavtal med Jönköping Energi. Det blir det andra offentliga uppdraget på kort tid för byrån i just Jönköping.

Ämnen i artikeln:

Glory DaysOffentliga upphandlingarMarknadsföring

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Det upphandlade avtalet med Jönköping Energi gäller byråtjänster inom content marketing. Uppdraget avser bland annat strategi och koncept samt resurser så som foto, film, formgivning, copy, illustration och animering. Det här är det andra offentliga uppdraget på kort tid för byrån i just Jönköping, som så sent som i februari skrev avtal med Jönköpings kommun.

– Få uppdrag kan vara så aktuella och spännande som att jobba med kommunikation för ett energibolag 2023. Vi är otroligt glada att vi lyckades dra det längsta strået i denna upphandling och få jobba med en så viktig samhällsaktör som Jönköping Energi faktiskt är här i regionen, säger Oscar Johansson, vd och kundansvarig på Glory Days, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Contentbyrån expanderar

Glory Days etablerade sig i Jönköping sommaren 2021. En bidragande anledning till detta var att man hade kunder i regionen, men det är också en region med hög närvaro av framstående företag och stark tillväxt med många företagsetableringar.

Upphandlingen bestod av två steg där såväl pris som kreativitet och samarbetsförmåga bedömdes. Uppdraget startade redan i juni när Glory Days producerade film som dokumenterade Jönköping Energis vattenkraft i Huskvarna.

LÄS MER: Så vinner du offentliga upphandlingar – här är byråernas nycklar till växande affärer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev