Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Oatly till Starcom

Publicerad: 3 mars 2016, 15:06

Starcom vinner Oatly som ny kund.

Foto: Press

Starcom vinner uppdraget som mediebyrå för Oatly. Samarbetet sträcker sig över flera marknader och omfattar bland annat medierådgivning och internationell koordinering.


Ämnen i artikeln:

StarcomOatlyMediebyråer

Oatlys produkter finns idag i ett tjugotal länder, däribland Sverige, Danmark, Storbritannien och Tyskland. Nu ska Starcom lyfta företaget internationellt som bolagets nya mediebyrå.

– Oatly har gjort en fantastisk resa de senaste åren, och vi älskar företagets innovativa och trendsättande kommunikation. Hela teamet brinner för Oatlys värderingar - som bygger på hållbarhet, hälsa och transparens - och produkter. Därför känns det extra roligt att få vara med och utveckla varumärket vidare på flertalet marknader, säger Charlotta Wallqvist, kundansvarig på Starcom Malmö, i en kommentar.

Oatly fick stor uppmärksamhet tidigare i år då de förlorade ett marknadsmål mot Svensk mjölk. Domen innebar att de tvingades sluta med delar av sin marknadsföring som attackerar vanlig mjölk. Oatly tog tillfället i akt att göra mastodontannonser både inför och efter rättegången.

Arbetsgrupp Starcom Malmö:
Charlotta Wallqvist, Client Service Manager
Andreas Granath, Digital Planner
Erik Forsberg, Research & Insight
Maja Karlsson, Media Planner
Karin Lindblom, Broadcast Planner
Fredrik Lundgren, Business Director

LÄS MER: Svensk mjölk vinner över Oatly – måste sluta med attackerna
LÄS MER: Oatly svarar med helsidesannons: Game over – not

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

StarcomOatlyMediebyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.