Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Obeya ska locka turister till Finland

Publicerad: 13 april 2021, 13:34

Foto: Visit Finland

Pr-byrån vinner Visit Finlands svenska upphandling.


Ämnen i artikeln:

ObeyaByråer

Pr-byrån Obeya får in Visit Finlands som ny kund, då turistorganisationen bestämt sig för att göra en comeback på den svenska marknaden. Uppdraget består av strategiskt och kreativt arbete, med målet att få fler svenskar att resa till Finland året runt. 

– Finland är stekhett bland de som rör sig inom kultur, design och mode. Vi vill bredda den bilden och göra den tillgänglig för fler. Många svenska resenärer har fortfarande kvar en gammal och förlegad bild av vårt grannland och det vill vi försöka ändra på, säger Maria Hazard, vd på Obeya, i ett pressmeddelande.

Enligt Visit Finland vinner Obeya upphandlingen tack vare sitt kreativa sätt att utveckla lösningar från oväntade vinklar och därigenom få väldigt bra resultat. 

– Internationellt sett är vi ett populärt resmål och många nationaliteter är nyfikna på oss, men i Sverige har vi inte historiskt sett har vi inte varit tillräckligt bra på att berätta om vad som finns bortom färjeterminal, bastu och hockeymatcher, säger Sari Hey, pr och media manager på Visit Finland. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

ObeyaByråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.