Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Objectif Sthlm är HP:s nya pr-byrå

Publicerad: 7 oktober 2020, 09:00

Byrån kommer bistå med pr-tjänster för hela HP:s produkt- och tjänsteutbud på den svenska marknaden.


Elektronik- och techgiganten HP inleder ett pr-samarbete med Objectif Sthlm. Samarbetet gäller hela HP:s produkt- och tjänsteportfölj där Objectif bland annat kommer bistå med konsulttjänster inom medierelationer och aktiveringar på den svenska marknaden. Uppdraget låg tidigare hos Animal.

– HP Sverige är väldigt nöjda med att anlita Objectif som PR-byrå för hela HPs produkt/tjänsteutbud. Vi har sedan Objectif startade gjort mindre projekt tillsammans, ett samarbete som vi varit oerhört nöjda med och som gav mersmak, säger Maria Augustsson, marknadsansvarig på HP.

Teamet som kommer att jobba med uppdraget består utöver Maria Augustsson av Malin Norrby och Pernilla Delin Massarsch från HP samt John Thungren och Freddie Arnesson från Objectif Sthlm.

– Det känns otroligt roligt och hedersamt att få förtroende från ett av världens absolut största och mest etablerade varumärken. Vi trivs oförskämt bra tillsammans med gänget på HP, säger John Thungren och Freddie Arnesson, grundare av Objectif Sthlm.

Objectif Sthlm grundades för två år sedan av de tidigare Edelman Deportivo-kollegorna John Thungren och Freddie Arnesson. Byrån jobbar även med företagen Inyett och Dicopay.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.