Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Office Management väljer DBG

Publicerad: 20 maj 2016, 12:31

Lena Ottosson tillsammans med arbetsgruppen på DGB som består av Tommy Gottberg, vd, Johan Bränström, art director, Åsa Marklund, projektledare, Pernille Nylén Janze, produktionsledare och Mathias Svensson, copywriter.

Office Managements nya varumärkessatsning ska drivas av Stockholmsbyrån Doe Blomberg Gottberg.


Ämnen i artikeln:

Doe Blomberg Gottberg

Office Management har valt Doe Blomberg Gottberg, DBG, som ny kommunikationsbyrå. Uppdraget innebär ett helhetsansvar för kommunikation och webb, och målet är att stärka varumärket i hela Norden, där företaget uppger sig vara ledande inom sitt område it- och kontorslösningar.
– Vi har byggt vår framgång på en effektiv säljprocess med fantastiska säljare och servicepersonal. Det ska vi fortsätta med, men för att nå våra ambitiösa tillväxtmål krävs även ett starkt varumärke. Och det ska vi bygga nu tillsammans med DBG, säger Lena Ottosson, marknadschef på Office Management i en pressrelease.

DBG:s VD Tommy Gottberg:
– Vi är redan igång med strategiarbetet. Office Management är ett väldigt entreprenöriellt företag och det känns kul att få vara med att hjälpa dem att ta nästa steg i sin fantastiska utveckling,

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Doe Blomberg Gottberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.