Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

OKQ8 samlar uppdragen hos NOA

Publicerad: 19 oktober 2015, 06:55

OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark väljer The North Alliance (NOA) som ny huvudbyrå. Tidigare har de jobbat med INGO.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerThe North AllianceOKQ8Ingo

Drivmedelskoncernen vill ha en mer sammanhållen kommunikation i Norden. Därför väljer de att anlita byrånätverket NOA för att samla uppdragen i Sverige och Danmark. På den svenska marknaden blir det Åkestam Holst som tar huvudansvaret medan &Co blir partner i Danmark.
– Vi tycker att det känns väldigt spännande att hjälpa OKQ8/Q8 genom den förändringsprocess som transport och on-the-go convenience står inför. Med över 700 stationer besitter man ett unikt distributionsnät med fantastiska utvecklingsmöjligheter säger Jacob Stjärne, kundansvarig på The North Alliance, i ett pressmeddelande.

I Sverige har OKQ8 jobbat med INGO som tagit fram deras reklamkoncept. Valet av NOA sker efter en översyn.
– De visade tydlig förståelse för vår affär, den tydligaste strategin och starka insiktsbaserade idéer för att stödja oss i arbetet med att genomföra det vi vill uppnå med OKQ8, och har visat att de på ett effektivt och sammanhållet sätt kan kommunicera detta på våra marknader, enligt Peter Tiberg, Head of Marketing OK Q8/ Q8.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.