Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

OKQ8 väljer Outhousebyrån som huvudbyrå för B2B uppdraget

Publicerad: 1 november 2021, 09:57

OKQ8 är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Nu väljer de en ny byrå för B2B-uppdraget.


Ämnen i artikeln:

OKQ8Outhousebyrån

OKQ8 har känt ett behov av en reklambyrå som kan arbeta mot våra B2B-kunder både strategiskt och konceptuellt.  För en tid sedan valde att gå ut i en pitch.

– Fokus var att hitta en prestigelös byrå som hade dessa ingredienser samt insåg vikten av att alla kommunikationsenheter är lika viktiga, oavsett om det är ett brev till 50 kunder eller en stor kännedomskampanj. Hela avdelningen var rörande överens om att vi fann det vi sökte hos Outhousebyrån som nu blir vår huvudbyrå, säger Linda Barkman, head of marketing & CRM B2B på OKQ8 i en kommentar.

– Det är superspännande att få ta sig an det här uppdraget och vi ser fram emot att börja jobba ihop. Alla energiföretag står ju inför en stor omställning nu, och OKQ8 är väldigt väl positionerade för att spela en ännu större roll framåt. Vi ser fram emot att bidra i det arbetet, kommenterar Johanna Ronnestam Bergbom, byråchef på Outhousebyrån.

Redaktionen

Reporter

red@resume.se

Ämnen i artikeln:

OKQ8Outhousebyrån

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.