Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Öresundskraft väljer Mecs

Publicerad: 26 september 2018, 07:28

Energibolaget Öresundskraft väljer att inleda ett strategiskt samarbete med reklambyrån Mecs i Halmstad.


Ämnen i artikeln:

Byråval

Det nya samarbetet kommer efter att Öresundskraft under våren varit ute i upphandling av en strategisk byrå. I uppdraget ingår strategisk kommunikation, analys, idé, produktion och utvärdering.

Arbetet kommer främst att fokusera på att profilera Östersundskraft som en hållbar energi- och kommunikationspartner samt att flytta varumärket närmare företagssegmentet.

– Vi står inför en spännande förändringsresa och sökte en proaktiv samarbetspartner för att utveckla och driva vår marknadskommunikation. Den kompetensen fann vi i Mecs som har stor erfarenhet av att driva framgångsrika varumärkesförflyttningar mot högt ställda affärsmål, säger Charlotte Holst som är marknadschef på Öresundskraft.

Mecs erbjudande är inriktat affärsstrategi och kommunikationsstrategi i kombination med byråns designteam.

– Vi har stor erfarenhet av att driva varumärkesförflyttningar och arbetar strategiskt, marknadsorienterat och i nära samarbete med kunden för att nå uppsatta mål. Vi vill att fler ska upptäcka Öresundkrafts starka erbjudande av hållbar energi som bidrar till ett mer hållbart samhälle, säger Anna Otterström, vd på Mecs.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.