Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Östermalmsbyrån YouMe Agency i amerikanskt uppdrag

Publicerad: 17 december 2014, 09:51

Pär Pärsson.

Östermalmsbyrån YouMe Agency har i ett års tid jobbat med en sajt som ska guida till gym i New York. Förutom sajten har också varumärke och identitet skapats. – Kul att vår lilla byrå fick det här uppdraget, säger Pär Pärsson, partner i Youme Agency.


Ämnen i artikeln:

Youme Agency

Sajten heter The Sweat Life och har precis lanserats. Där finns bland annat videos på när grundaren och hälsocoachen Aly Teich provar gym på Manhattan, i Brooklyn och på Long Island.

Anledningen till att Aly Teich valde en svensk byrå är enligt Pär Pärsson på grund av kontakter.

– Vi känner Aly sedan tidigare, hon är en kompis till en bekant till oss. När vi varit över i New York har vi träffat henne och pratat hon det här, säger han.

Det geografiska avståndet har inte varit något problem, annat än tidsskillnaden.

– Det har blivit mycket Skype-möten på sena kvällar. Sen så har vi varit över till New York vid två tillfällen och jobbat intensivt, men Aly har också varit här en gång, säger Pär Pärsson.

Han säger att det inte är klart för ett fortsatt samarbete kring nya projekt ännu, men möjligheten finns till liknande guider även på andra ställen.

– Det kan bli en guide till Los Angeles och Europa, men det är absolut inte klart än. Det måste finnas en ekonomi innan man rullar ut, säger Pär Pärsson.

Aly Teich:
– Det kanske verkar konstigt att vända sig till Stockholm för kreativa lösningar, när man har hela New Yorks talangbas runt hörnet men för mig har jag fått lösningar och ett stöd från Stockholm som har varit uppfriskande.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Youme Agency

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.