Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Ottoboni vinner kunder och utser ny Malmö-chef

Publicerad: 28 augusti 2017, 09:23

Madeilene Lilljeroth och Lars Tengen.

Foto: Pressbild

Ottoboni Malmö vinner Nord-Lock och Mobylife som nya kunder. Samtidigt utses Lars Tengen till ny byråchef.


Ämnen i artikeln:

ByråvalNordic MorningOttoboni

För att snabba på den förändringsresa som Ottoboni gått igenom sedan byrån blev uppköpt av Nordic Morning anställer de Lars Tengen som ny chef över sin Malmö-avdelning. Tengen har tidigare varit försäljningschef i Öresundsregionen.

– När bolaget nu fortsätter att utveckla sitt erbjudande framåt, och genom sin ägarkoncern adderar fler dimensioner till sina leveranser, är det naturligt att det även sker en förändring internt. Lars Tengen har varit med sedan Ottobonis start i Malmö, och att han nu tar över rodret är för mig ett bevis på bolagets starka kultur, utvecklingsmöjligheter och potential framåt. Inom Ottoboni och Nordic Morning får man privilegiet att varje dag möta talanger med olika bakgrund – jag är övertygad om att det gör att koncernen kommer att fortsätta att utmana, med nya perspektiv, nya kunder och ett än starkare erbjudande till marknaden. Jag ser fram emot att följa resan utifrån, säger Madeilene Lilljeroth, som nu lämnar sin roll som byråchef.

Lars Tengen tillträder sin nya tjänst den 1 september.

– Jag har arbetat inom Ottoboni i många år, och ingen dag har varit den andra lik. Jag har haft förmånen att arbeta med fantastiska människor, och fått utvecklas tillsammans med dem och företaget. När jag och Ottoboni Malmö nu tar en mer framträdande roll inom Nordic Morning är det viktigt för mig att fortsätta att utvecklas och bygga vidare tillsammans med de talanger vi har internt. Marknaden och den digitala affären växer, och är i ständig förändring, jag ser fram emot att få möta de förändringarna tillsammans med våra starka team och kunder, säger Lars Tengen.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.