torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

OTW och Welcom vinner Göteborg Energi: ”Omfattande uppdrag”

Publicerad: 24 juni 2020, 08:43

Från vänster: Jonas Sjövall, Welcom, Anette Myrheim, Göteborg Energi, Marie Lindgren, Göteborg Energi, Lotten Hellström Lidgard, OTW, Joakim Brinkenberg, Welcom, Johanna Lagerfors, OTW, Anna Singer, Welcom, Andreas Welinder, Göteborg Energi, Rasmus Winther, OTW, Maria Ingvar-Björklund, Göteborg Energi.

Foto: Press

Prestigefyllt och omfattande. Så beskrivs OTW och Welcomes nya uppdrag för Göteborg Energi.

Ämnen i artikeln:

GöteborgWelcomOTW

Julia V. Caesar

julia.v.caesar@resume.se


Efter en upphandling står det nu klart att elbolaget Göteborg Energi väljer contentbyrån OTW som sin nya redaktionella fullservicebyrå, och kommunikationsbyrån Welcom sin nya strategiska byrå. 

De två uppdragen sträcker sig över fyra år. 

– Det är ett väldigt spännande och omfattande uppdrag. Göteborg Energi är ett bolag som hela tiden förändras i takt med omvärlden. De är måna om vem de talar med, har stort fokus på hållbarhet och agerar trovärdigt - inte bara i ord utan också i handling, säger Joakim Brinkenberg, tidigare vd och nu projektledare Welcom, i ett pressmeddelande.

Häromdagen rapporterade Resumé om vd-bytet på Welcom, där huvudägaren Morten Rud Pedersen tar över som vd. Bolaget har gått med förlust de senaste åren, men har sett en tillväxt under första kvartalet 2020, delvis sporrat av det nya uppdraget för Göteborg Energi. Kontot låg tidigare hos kommunikationsbyrån Stendahls. 

På OTW vill man inte avslöja hur mycket uppdraget är värt, men skriver i en kommentar till Resumé att Göteborg Energi har stora ambitioner att förända sin kommunikation.

– Det är ett prestigeuppdrag som engagerar oss starkt. Att få jobba med en så viktig aktör inom en av de stora framtidsfrågorna är en härlig utmaning. Det är ett fint jobb som gjorts och vi har höga ambitioner att hitta kreativa och smarta lösningar att kommunicera energi för och tillsammans med den intresserade allmänheten och Göteborg Energis kunder, säger OTW:s byråchef i Göteborg, Rasmus Winther, i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev