Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Outhousebyrån blir ny byrå för Adapteo i Sverige och Norge

Publicerad: 4 februari 2021, 09:29

Outhousebyrån har fått förtroendet att hantera både Sverige och Norges kommunikation framåt för Adapteo.


Ämnen i artikeln:

Outhousebyrån

Adapteo, som erbjuder anpassningsbara byggnader och finns på sex marknader i Europa, är sedan 2019 ett fristående bolag då man knoppades av från Cramo och börsnoterades i Sverige. Adapteo är bland annat leverantör till en av Coops obemannade butiker i Sverige. 

Tillsammans med Outhousebyrån har bolaget nyligen även lanserat en kampanj för ”Pop-up vaccinationskliniker som kan stå redo inom 3 dagar*. En lösning som kan etableras snabbt och som även ska säkra ett säkert patientflöde och som kan återanvändas på andra platser i Sverige. Cirkularitet när den är som bäst.

– Vi har behov av olika experter inom kommunikation och marknadsföring och med Outhousebyråns unika koncept kan de vara snabbfotade och leverera kreativa kommunikationslösningar genom att sätta ihop experter utifrån varje enskilt uppdrag som vi har. Vi tror mycket på att arbeta med en prestigelös och samarbetsvillig kärna och sedan plocka in de experter vi har behov av, säger Hanna Wennberg, marknads- och hållbarhetsdirektör på Adapteo Group.

 

Ämnen i artikeln:

Outhousebyrån

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.