Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Panduro väljer WorkShop

Publicerad: 13 mars 2018, 10:06

Ida Schönstedt, projektledare, Mattias Schedvin Sr Retailstrateg, Kristofer Wanselius, kundansvarig och grundare Retailbyrån WorkShop, Michael Forsmark CEO Panduro, Peter Panduro, Vice President Panduro.

Foto: WorkShop Internt

Efter att ha gått igenom en internationell pitch väljer hobbybutikskedjan Panduro Workshop som retailbyrå.


Ämnen i artikeln:

WorkshopByråval

Efter att under 2017 ha tagit fram en ny varumärkesplattform och identitet beslutade sig Panduro för att även ta fram ett nytt butikskoncept. Hobbybutikskedjan gick ut i en internationell pitch där retailbyrån Workshop blev det slutgiltiga valet.

– Vi är stolta över att ha fått förtroende att hjälpa Panduro. Vi har ett starkt strategiskt och kommersiellt perspektiv med Panduro som kommer att framtidssäkra nästa generations butikskoncept. Detta är ett uppdrag där vi verkligen får användning av hela vår expertis inom retail, säger Kristofer Wanselius, grundare till Workshop.

I uppdraget ingår affärsstrategisk utveckling och att ta fram ett nytt butikskoncept som ska integreras i Panduros övriga kommersiella kanaler.

– Panduro har idag, motsatt många kedjor på marknaden, en fortsatt positiv trafiktillströmning. Det är kopplat till vårt marknadsledarskap och vår unika position som destination för att skaparprodukter , hög service samt ett brett och innovativt produkterbjudande. Detta vill vi också säkerställa i ett framtida perspektiv. Vårt E-Handelserbjudande har redan under 2017 gjorts om i enlighet med nya varumärkesplattform. Gällande vår butikskanal startar vi nu en spännande resa med Workshop för att både förnya och förstärka vår position. Vi ser mycket fram emot detta samarbete, säger Michael Forsmark, vd på Panduro.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

WorkshopByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.