Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Pause Ljud & Bild lämnar Åkestam Holst efter 19 år – går till nystartad byrå

Publicerad: 2 maj 2019, 08:34

Pause Ljud & Bilds vd Fredrik Hjelmquist

Det 19 år långa samarbetet med Pause Ljus & Bild har bland annat gett Åkestam Holst fyra guldägg. Nu går uppdraget istället till den nystartade byrån Backroad, som kickar igång samarbetet med kampanjen "Pause-boten".


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstByråvalPause Ljud & BildGuldägget

Efter 19 år tillsammans – kantat av bland annat 4 guldägg och 10 silverägg – går Pause Ljud & Bild och Åkestam Holst nu skilda vägar. Istället tar den nystartade byrån Backroad över uppdraget. Backroad startades av Erik Ström, tidigare på Round & Round och Åkestam Holst.

– Det har varit en rolig tid med Åkestam Holst, och det har varit inspirerande att följa och vara en del av byråns utveckling under så många år. Men vi kände helt enkelt att det var läge att prova något nytt efter alla dessa år, säger Pause Ljud & Bilds vd Fredrik Hjelmquist, i ett pressmeddelande.

Det första projektet tillsammans med Backroad är en kampanj under namnet "Pause-boten", där felparkerande bilister erbjuds använda sin betalda P-bot som värdecheck när de köper ett par högtalare i butiken.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.