Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

PayPals svenska byrå

Publicerad: 31 januari 2017, 15:34

Emma Blom är vd på Social Industries.

Social Industries vinner uppdraget att sköta pr och sociala medier i Skandinavien.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerEmma BlomSocial IndustriesPitchDigitala byråer

Den amerikanska betaltjänsten PayPal vill bli starkare på den skandinaviska marknaden och ta upp kampen med bland annat Klarna. Nu anlitar de Social Industries som ny byrå i regionen. Detta efter en pitchprocess under hösten 2016.
– Vi gillade att Social Industries visade en progressiv och modern sida som stack ut. Vi har ambitiösa planer för den skandinaviska marknaden under 2017 och deras arbetssätt stämmer väl överens med hur vi ser på PR och sociala medier i samband med den satsningen, säger Fabien Darrigues, kommunikationschef för Syd- och Nordeuropa på PayPal i ett pressmeddelande.

Social Industries kommer att sköta samtliga PayPals sociala medier-konton i Skandinavien samt arbeta med PR på de olika marknaderna.
– Vi har varit involverade i en hel del pitchförfaranden den senaste tiden och vi ser en tydlig trend i att kunder vill ha en samlad syn på PR och sociala medier. Tidigare har vi upplevt att dessa har varit separerade, ofta på olika avdelningar hos kunderna. PayPal är en prestigekund och vi är givetvis mycket stolta att få jobba med dem, säger Emma Blom, vd på Social Industries.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.