Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Peachy blir Viking Lines nya pr-byrå

Publicerad: 7 november 2019, 10:17

Foto: Pressbild

Viking Line har valt Peachy som ny pr-partner.


Ämnen i artikeln:

Viking Line

Peachy blir Viking Lines nya pr-partner med uppdraget att fortsatt stärka Viking Lines position på marknaden genom strategiska PR-insatser.

Uppdraget innebär ett helhetsansvar för marknads-pr och innefattar bland annat medierelationer, produktlanseringar samt separata projekt med fokus på att exempelvis utveckla hållbarhetskommunikationen.

– Vi har valt Peachy som är en snabbfotad, flexibel byrå med hög kreativ kompetens och god kännedom om Viking Line och branschen vi verkar i. Tillsammans kommer vi att skapa relevant och rolig kommunikation för att fortsätta sätta Östersjökryssningar på kartan, säger Eleonora Hansi, informationschef Viking Line Skandinavien, i ett pressmeddelande. 

Peachy startades i januari 2019 av Katharina Sand och Emma Nilsson och har under året knutit till sig en del kunder, bland annat Novare, Mind och Nextory.

– Viking Line är ett varumärke som väcker känslor hos de flesta - något som skapar ett spännande utgångsläge när det kommer till kommunikation. Vi älskar uppdrag där vi kan bidra till att utmana omvärldens uppfattning om en produkt eller ett erbjudande, säger Emma Nilsson, PR-rådgivare och grundare av Peachy, i pressmeddelandet. 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Viking Line

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.