Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Pixel ska bli Sveriges ledande SEO-byrå

Publicerad: 20 augusti 2018, 06:52

f.v. Henrik Vikström, Olof Klarin, Gabriella Gall, Viktor Calmhede

Foto: Pressbild

En växande e-handel och ett ökande behov för företag att synas, har gjort att SEO-branschen vuxit snabbt. Pixel, tidigare SSEO, växlar nu upp för att möta den höga efterfrågan.


Ämnen i artikeln:

Byråval

Sökordsoptimering, SEO, har växt i snabb takt de senaste åren. Nu byter SSEO namn till Pixel och SEO-byrån passar även på att göra om ägarstrukturen, anställa fler konsulter, byta lokaler och lansera en ny hemsida och grafisk profil.

Sedan starten 2014 har bolaget växt med 1000 procent och en av anledningarna till att bolaget byter namn är för att vara mer internationella.

– Vi vill kunna samlas under ett namn som inte är generiskt och dessutom passar för en internationell målgrupp. Många av våra uppdragsgivare är idag internationella kunder som vill ha hjälp med SEO i Nordeuropa eller svenska bolag som vill växa utanför landets gränser. Vår internationella kompetens tillsammans med vår långsiktiga strategi i alla samarbeten vi går in i har till stor del legat till grund för vår framgång. I den tuffa konkurrensen som råder online får vi våra kunder att synas, säger Henrik Vikström, vd på Pixel.

Den nya ägarstrukturen innebär att Pixels ledning nu utgörs av Henrik Vikström, Viktor Calmhede, Gabriella Gall och Olof Klarin. Samtliga med lång erfarenhet från branschen.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.