Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Plantagen väljer PR-byrå

Publicerad: 20 december 2021, 12:59

Foto: Fredrik Myhre

Under hösten har växthus-kedjan upphandlat för en PR-byrå. Första uppdraget blir års- och hållbarhetsredovisningen för 2021.


Ämnen i artikeln:

NarvaPlantagen

Plantagen vill bredda bilden av sitt varumärke och göra sin framtidsvision tydlig, och inledde nyligen en varumärkesresa. Som del av strategin ingår givetvis PR och där blir det byrån Narva som får komma in och agera strategiskt och operativt stöd. Det första uppdraget blir att utforma Plantagens års- och hållbarhetsredovisning.

– Vi ville ha en samarbetspartner som utmanar våra tankar kring kommunikationen och det gör Narva. De kompletterar oss på Plantagen på ett bra sätt och vi har förutsättningar att göra ett jättebra jobb tillsammans, säger Charlotte Gjone, kommunikationschef på Plantagen.

På Narva blir Hanna Nordh, seniorkonsult, kundansvarig för Plantagen. Hon kommenterar uppdraget:

– Intresset för växter och odling är jättestort i Sverige, inte minst kopplat till välmående, så det finns många aspekter att jobba med.

Team

Kundansvarig: Hanna Nordh

Projektledare: Bertil Wassén

Rådgivning PR: Julia Ekstam

Rådgivning hållbarhet: Ellen Alm

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

NarvaPlantagen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.