Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Polarbröd tar in Grayling

Publicerad: 11 februari 2015, 12:08

Pia Grahn VD Grayling, Karin Bodin VD Polarbröd, Joanna Mossberg projektledare Grayling, Anna Borgeryd styrelseordförande Polarbröd, Carina Zolland informationschef Polarbröd.

Foto: Pressbild.

Grayling har gjort klart med en ny kund: Polarbröd. Uppdraget rör främst de svenska och norska marknaderna.


Ämnen i artikeln:

PolarbrödGraylingPR-Byråer

Polarbröd har valt en ny pr-partner i Grayling. Samarbetet innefattar övergripande kommunikation, marknads-pr och public affairs.
– Vi har haft en gedigen process och mött många duktiga byråer. Vi var dock helt överens om att Grayling är den som kommer att matcha oss bäst. Nu ser vi fram emot ett spännande och långsiktigt samarbete, säger Carina Zolland, informationschef på Polarbröd, i ett pressmeddelande.

Engage Marketing har varit med och genomfört pitchen som nyligen avslutades. För Grayling innebär kundvinsten en välkommen förstärkning.
– Det här en riktig drömkund och sällan har vi känt så stor entusiasm inför att få börja jobba med ett varumärkes resa och utveckling. Jag är övertygad om att vår breda kompetens från strategisk rådgivning till taktiskt genomförande och teamsammansättning kommer att vara en bra match för Polarbröd, kommenterar Pia Grahn, vd på byrån.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.