Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Pool är Minds nya kommunikationsbyrå

Publicerad: 16 december 2021, 09:58

Organisationen Mind har efter en större upphandling valt Pool som kommunikationsbyrå.


Ämnen i artikeln:

PoolMind

Mind är en ideell organisation som arbetar med att minska skam och stigma kring psykisk ohälsa och öka förutsättningarna för psykiskt välbefinnande, genom samtal, kunskapsspridning och påverkansarbete. Mind driver bland annat Självmordslinjen, Äldrelinjen, Föräldralinjen och Mind Forum.

Pools två första uppdrag blir att göra en kampanj mot företag och en mot privatpersoner under jul och nyårshelgerna. Kampanjerna ska driva insamling och stärka Minds varumärke.

– Strategisk kompetens, idéhöjd och personkemi, vi kände direkt att allt stämde mellan oss och Pool, säger Petra Lindskog, kommunikations- tillika insamlingschef på Mind i ett pressmeddelande.

Pool och dess medarbetare har tidigare erfarenhet av påverkansarbete och insamling.

– Psykisk ohälsa är en av vår tids största utmaningar och det är både viktigt och fantastiskt för oss som byrå att få vara med och bidra till att Mind växer och når ut till fler, säger Hanna Steiner vd på Pool i en kommentar. 

Ämnen i artikeln:

PoolMind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.