Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Pr-byrån överklagar Ekobrottsmyndighetens upphandling: ”Väldigt specifika krav”

Publicerad: 16 november 2021, 15:00

Anders Wallqvist är vd på Nowa Kommunikation och har överklagat Ekobrottsmyndighetens senaste kommunikationsupphandling.

Foto: Christine Olsson, Nowa Kommunikation

När Ekobrottsmyndigheten gick ut i sin senaste kommunikationsupphandling efterfrågade man, bland annat, en medietränare. Och listan på önskade meriter var lång. En byrå har nu valt att överklaga tilldelningsbeslutet, eftersom man anser att det inte stämmer överens med kravlistan. ”Kraven är märkliga, men de finns ändå och alla måste rätta sig efter dem. Man kan inte göra eftergifter i efterhand”, säger Anders Wallqvist, vd på Nowa.


Ämnen i artikeln:

UpphandlingPitchNowa KommunikationHill+Knowlton StrategiesOffentliga upphandlingar

Vid offentlig upphandling ställer den upphandlande myndigheten ett antal krav, som är olika viktiga. Bland de krav som måste uppfyllas är de så kallade skall- eller ska-kraven. I huvudsak ska

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.