Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Premiär i dag: Nya digitala Byråvalsguiden

Publicerad: 29 september 2016, 11:26

Billy Andersson, redaktör Resumé Insikt

I dag är det premiär på Resumés digitala upplaga av Byråvalsguiden. Nyheter, kommentarer och listor från kommunikationsbranschens mest kritiska arena.


Ämnen i artikeln:

Byråval

I snart 15 år har Resumé publicerat Byråvalsguiden. En årlig bok som fördjupar sig i trender i kommunikationsbranschen, om byråer som utmärker sig och nya strategier för upphandling av kommunikationstjänster. En framgång som vi ska fortsätta med. Men liksom hela kommunikationsindustrin håller på att stöpas om genomgår byråvalen förändringar.

I dag söker marknadsavdelningar nya kompetenser, nya konstellationer och nya arbetssätt. Var finns konverteringsbyråer, hur handplockar man sina egna kreativa team och vem är bäst på att jobba agilt? Det händer mycket inom byråval i dag och därför lanserar Resumé en digital upplaga av Byråvalsguiden. Resume.se rapporterar naturligtvis kontinuerligt om vad som händer i branschen men vi tycker ändå att det är så viktigt att vi nu publicerar en specialsajt var annan torsdag.

Här samlar vi även det senaste om reklampriser. Antal Guldägg och andra priser är knappast avgörande för vilken byrå som marknadschefen väljer men tävlingarna är ändå en bra avspegling av vad som händer inom kommunikation. Sedan vet vi att byråerna är otroligt glada över att vinna priser och byråer med glada medarbetare kan aldrig vara fel. Så håll till goda men nya digitala Byråvalsguiden.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.