Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Pretto PR med sju nya designvarumärken

Publicerad: 17 maj 2018, 11:33

Foto: Pressbild

Nordens största designhus Rosendahl Design Group blir ny uppdragsgivare till Pretto PR. Byrån kommer att representera sju nya designvarumärken och utöka sin portfölj.


Ämnen i artikeln:

Byråval

De sju designvarumärkena som PR- och kommunikationsbyrån Pretto PR kommer att representera är Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojsen Denmark, Lyngby Porceæn, Bjørn Wiinblad Denmark, Arne Jacobsen Clocks och JUNA.
- Rosendahl Design Group ser framemot samarbetet med Pretto PR. Med vår palett av
danska designprodukter som innehåller både historia och innovation kommer Pretto PR att hjälpa oss att växa ännu mer på den svenska marknaden, uttalar sig Bente Fallinge, pr- och Media Manager på Rosendahl Design Group, i ett pressmeddelande.

Byrån kommer att sköta all framtida kommunikation, agera presskontor på den svenska marknaden och hjälpa till med pr- och kommunikationsaktiviteter för att stärka Rosendahl Design Groups varumärke.

– Pretto PR är stolta över att få representera Nordens största designhus Rosendahl Design Group då de är ett anrikt företag med ett gediget register av varumärken och designklassiker, samtidigt som de skapar ny dansk designtradition såväl som innovativa livsstilsprodukter. Att få bli en del av deras nordiska nätverk och lyfta dem på den svenska marknaden känns ärofyllt, avslutar Anja Joos, Byråchef på Pretto PR.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.