Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

PS vinner Idol

Publicerad: 26 september 2014, 06:44

Den hårda Idol-juryn Alexander Bard, Laila Bagge och Anders Bagge.

PS Communication har gått segrande eventbyråpitchen för Idol – ett av TV4-Gruppens största programformat. Under tio veckor, med start i kväll arbetar byrån med produktionen kring Idol som i år fyller tio år.


Ämnen i artikeln:

PS CommunicationTV4-GruppenIdolTV4

– Vi är jätteglada och det är extra roligt att det är tioårsjubileum för Idol i Sverige. Nu ska vi se till att göra årets event till en unik TV4-upplevelse som ger sponsorer, kunder och publik något utöver det vanliga, säger Sandra Lörnell, ansvarig projektledare på PS Communication i ett pressmeddelande.

Det är femte gången som PS Communication arbetar med Idol-formatet. Nu får de ansvar för helheten av sponsoraktiveringar och hospitality. Byrån kommer inför och under programmen att samarbeta med Fremantle som är ansvariga för tv-produktionen. TV4-Gruppen och PS Communication är vana att arbeta tillsammans.

– Vi har haft flera lyckade samarbeten tillsammans med TV4 under åren, senast med Mitt Kök-restaurangen som vi turnerat med under tre somrar, säger Sandra Lörnell och fortsätter:

– På PS älskar vi att arbeta med projekt som Idol, där vi kan använda en mångfald av de kompetenser som finns hos oss. I projekt som Idol är det en klar fördel att vara en fullservicebyrå med många kompetenser under ett och samma tak.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.