Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Punkt PR till Umeås startups

Publicerad: 12 november 2015, 07:49

Efter en offentlig upphandling vinner Punkt PR uppdraget för inkubatorn Uminova Innovation i Umeå.


Ämnen i artikeln:

Punkt PR

Upphandlingen omfattar också Uminova eXpression, Infotech Umeå och Biotech Umeå som är dotterbolag till Uminova Innovation.

– Vi är stolta över att få förtroendet att hjälpa Uminova Innovation och deras projekt och startups att nå ut i världen. Uminova Innovations arbete är ett viktigt fundament för regionens framtida näringsliv, därför känns det extra stort att få vara med och hjälpa dem att skapa relevant och effektiv kommunikation, säger Sofia Westerlund, vd på Punkt PR, i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller för två år framåt med möjlighet till ytterligare förlängning i två år. Enligt pressmeddelandet kan uppdraget innebära nyanställningar.

– Vi är bekanta med Punkt PR sedan tidigare och är väldigt glada över att ha dem med på resan som vår kommunikationspartner. Vi har fått nya anslag och rankas som en av landets främsta inkubatorer och söker just nu efter fler medarbetare, så vi ser ett stort behov av att växla upp kommunikationsinsatserna framöver, både för egen del och för alla startups vi hjälper framåt, säger Jessika Lagrelius kommunikationsansvarig på Uminova Innovation.

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Punkt PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.