Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

RBK vinner Hyperoptic-pitch i London

Publicerad: 19 juni 2018, 11:03

Foto: Pressbild

RBK fortsätter att jobba internationellt. Nu får man kommunikationsansvaret hos bredbandsbolaget Hyperoptic.


Ämnen i artikeln:

ByråvalRBK

2011 grundades bredbandsbolaget Hyperoptic. Sedan starten har de utsetts till Storbritanniens snabbaste och mest innovativa bredbandsleverantör fem år i rad. Efter en pitch mot engelska byråer föll valet på den svenska byrån RBK, som kommer ansvara för hela kommunikationsuppdraget på Hyperoptic.

– Det är jätteroligt att svenska byråer tar för sig internationellt. Förra året inspirerades vi främst av Abbey Priest, Edelman och Great Works för att nämna några. I år blir det säkert ytterligare ett par. Men vi söker inte aktivt uppdrag i London men tackar heller inte nej. Den här gången stämde både personkemi, syn på kommunikation som värdeskapande i flera led och vår erfarenhetsbakgrund", säger Kajsa Öijerholm, vd RBK, i en kommentar.

Hyperoptic blir RBKs sjunde kund utanför Sverige och deras tredje i London. Hyperoptic finns i 30 städer i Storbrittanien och har som förhoppning att år 2022 förse två miljoner hushåll med bredband.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

ByråvalRBK

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.