Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Reform Act ska hjälpa Miljöpartiet i valet 2022

Publicerad: 10 maj 2021, 08:39

Märta Stenevi och Per Bolund, språkrör för Miljöpartiet.

Foto: -

Miljöpartiet har valt byrå för valet nästa år.

Ämnen i artikeln:

Reform ActMiljöpartiet

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Reform Act, kampanjbyrån inom byråkoncernen Reform Society, har redan börjat arbeta med Miljöpartiet som ska hjälpa partiet få fart i opinionen inför 11 september 2022. Byrån har tidigare samarbetat med De gröna i EU. Diskussionerna mellan Reform Act och Miljöpartiet inleddes redan förra våren säger Paul Ferris, digitalchef på Reform Act och projektledare och strateg för uppdraget till Dagens Opinion. 

– Vi bygger en starkare och vassare kampanjorganisation. Vi ska ta fram en strategi för hur partiet ska fånga upp engagemanget för klimatet och miljön, men som inte nödvändigtvis hamnar hos Miljöpartiet, säger Paul Ferris till sajten.

Det är fortfarande oklart i fall Reform Act också ska producera kommunikation, såsom kampanjfilmer. Inledningsvis handlar byråns uppdrag om strategi, rådgivning och utbildning inom kommunikation, digitala verktyg samt att förvalta engagemanget.

– Vi har visat dem vissa verktyg, som vi har hjälpt andra partiet att komma i gång med. Det handlar till exempel teknik och verktyg där personer kan föreslå potentiella medlemmar och fånga upp kontaktuppgifter eller det kan handla om rekrytering av volontärer och fund raising och ge möjligheter att vara med och opinionsbilda. Det är inte så annorlunda mot vad vi gör för andra organisationer, säger Paul Ferris till Dagens Opinion. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev