Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Reform Society vinner GodEl

Publicerad: 16 mars 2021, 10:38

Maria Erdmann, vd GodEl

Reform Society ska hjälpa GodEl med både opinionsbildning och stärka kundnöjdheten.

Ämnen i artikeln:

Reform SocietyGodEl

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Efter en pitch med sex byråer, valde GodEl för Reform Society avdelning för samhällsbyggnad. Uppdraget handlar att  stödja GodEl med påverkan, opinionsbildning och andra PR-tjänster för att tydliggöra erbjudandet och stärka kundlojaliteten.

– Det känns mycket bra att vi ska börja samarbeta med Reform Society. Deras djupa branschkunnande och att de likt oss är värderingsdrivna, gör att vi klickade. De har ett modernt sätt att jobba på och vågar utmana gängse arbetssätt, säger Maria Erdmann, vd GodEl i en kommentar

 

GodEl är idag Sveriges nionde största elhandelsbolag med 130 000 kunder i hela Sverige. Bolaget har inget privat vinstintresse och ägs av den svenska stiftelsen GoodCause, som startar företag och låter vinsten gå till välgörande ändamål.  Bolaget blir ytterligare en kund inom byråns växande affärsområde Samhällsbyggnad, som nu till stor del omfattas av aktörer i energisektorn. Sedan tidigare samarbetar Reform Society med bland andra Energimyndigheten, Ellevio, Umeå Energi och Statkraft.

Reform Societys team består av flera personer med bakgrund inom energiområdet. Viktoria Raft, tidigare presschef på Vattenfall och Fortum och Sven Elander, tidigare planeringschef i Regeringskansliet för Miljöpartiet går in som sakkunniga. Johan Skylling är kundansvarig och Fredrik Wittbjer är projektledare. I övrigt består teamet av Thomas Olingsberg, copywriter, Ihsan Kellecioglu, hållbarhetsexpert och Tilda Mobärg, konsult.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev